JSport.roJSport.ro

Dragan SvetozarevicAntrenorul sârb al echipei de volei a Universităţii Cluj, Dragan Svetozarevic, a părăsit formaţia, în urma unor probleme de ordin extra-sportiv, a anunţat joi conducerea clubului.

Situaţia pe banca tehnică a echipei clujene era incertă de câteva zile, tehnicianul în vârstă de 43 de ani confruntându-se cu unele probleme de ordin administrativ, vizându-l pe de o parte pe el, iar pe de alta pe băiatul acestuia, legitimat la grupele de juniori ale echipei de baschet “U” BT Cluj-Napoca.

“Din cauza unor probleme de ordin extra-sportiv, antrenorul sârb Dragan Svetozarevic a fost nevoit să renunțe la banca tehnică a echipei de volei masculin din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj”, a anunţat Clubul Sportiv Universitatea Cluj pe site-ul oficial. Sub comanda lui Svetozarevic, sosit în noiembrie la echipă, clujenii au obţinut trei victorii în campionat şi au reuşit calificarea în Final Four-ul Cupei României.

Voleibaliştii vor fi pregătiţi în continuare de Romeo Lotei, antrenor principal până la venirea tehnicianului sârb.

„Am petrecut o perioadă frumoasă alături de Dragan Svetozarevic. La început am avut o înțelegere pentru 2 luni, după care am decis prelungirea cu încă o lună. Din păcate acest acord a ajuns la final. Pot spune că atât eu, cât și jucătorii și întreg stafful tehnic, am avut ce învăța de la el. Drumurile noastre s-au despărțit aici, el a ales să meargă acasă pentru a se gândi la ce e mai bine pentru viitorul lui. Îi mulțumim pentru tot și ne dorim să menținem nivelul ridicat. Dragan Svetozarevic a fost un om care și-a lăsat amprenta asupra acestei echipe și a fost iubit de întregul coletiv. Singurul meu regret este că nu a apucat un meci cu sala plină pentru a vedea cum publicul clujean poate fi al 7-lea jucător”, a declarat managerul Bogdan Ungureanu.

Echipa de volei a Universităţii Cluj ocupă locul 10, din 12 echipe, în clasamentul Diviziei A1 de volei masculin.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.