JSport.roJSport.ro
Foto / facebook Universitatea Cluj volei masculin
Foto / facebook Universitatea Cluj volei masculin

Echipele de volei ale Universităţii Cluj debutează în 2016 în această săptămână, cu meciuri în Cupa României. Voleibaliştii întâlnesc astăzi, de la ora 18, în Sala Sporturilor “Horia Demian”, CSM Bucureşti, returul fiind programat pe 16 ianuarie, în capitală.

Meciurile fac parte din faza 1 a Cupei României de volei masculin. Voleibaliştii vin după un stagiu de pregătire în Serbia, unde au jucat un meci de păregătire inclusiv cu Steaua Roşie Belgrad.

Universitatea a încheiat turul Diviziei A1 pe locul 10, cu 10 puncte, iar adversarii de la CSM pe locul 9, cu un punct în plus. Câţtigătoarea va juca în faza următoare cu CVM Tomis Constanţa, campioana en-titre, echipă aflată în destrămare, pe care clujenii au reuşit să o învingă în actualul sezon, cu 3-0.

Fetele joacă în Bucureşti

Voleibalistele lui “U” Cluj joacă în această săptămână, în sferturile Cupei României, tot cu CSM Bucureşti, formaţie mult mai bine clasată decât echipa de băieţi, locul 2 în Divizia A1 de volei feminin.

Tocmai de aceea studentele au acceptat să dispute ambele meciuri pe terenul adversarelor, la fel cum s-a întâmplat şi în cazuzl meciului CSM Lugoj cu campioana Volei Blaj Alba-Iulia, liderul clasamentului.

Astfel voleibalistele Universităţii Cluj joacă turul joi 14 ianuarie 2016, de la ora 18, la Bucureşti, în Sala Elite Performance & Sport din Complexul Sun Plaza Mall, iar returul vineri, de la ora 14, în aceeaşi sală.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.