JSport.roJSport.ro

volei masculinVoleibaliştii Universităţii Cluj sunt în căutarea primului set de la venirea la cârma echipei, în urmă cu patru etape, a antrenorului sârb Dragan Svetozarevic. Elevii săi au suferit miercuri o nouă înfrângere netă, 0-3, pe teren propriu, cu Ştiinţa Explorări Baia-Mare. 

Meciul a contat pentru etapa a 6-a din Divizia A1 de volei masculin.

Primul set a fost câştigat net de băimăreni, provocarea pentru gazde fiind trecerea bornei de 10 puncte realizate. Trăgătorii oaspeţilor au perforat relativ uşor blocajul clujean, “U” nefiind pe de altă parte la fel de eficientă la loviturile decisive. De asemenea au apărut şi unele erori relativ neforţate în tabăra clujeană, iar primul set s-a încheiat cu 11-25.

Setul doi a fost unul mult mai echilibrat, cu echipa locală reuşind chiar să conducă în prima parte. S-a ajuns la egalitate, 20-20, când arbitrarea unei faze a iscat iritarea antrenorului Dragan Svetozarevic, acesta pătrunzând în teren pentru a le cere explicaţii arbitrilor.

Oaspeţii şi-au păstrat cumpătul şi au reuşit să câştige setul, cu 25-23.

În cea de-a treia rundă Explorări Baia-Mare a preluat din nou controlul, iar clujenii au încercat să ţină aproape, pentru a trimite meciul în setul patru. Abordarea neinspirată a unor ocazii de a puncta a iscat iritarea antrenorului sârb, care și-a apostrofat în câteva rânduri unii dintre elevi. Pe final el a introdus şi o parte din rezerve, mai mult pentru a le oferi şansa de a intra pe teren, retrăgându-le la scurt timp.

Setul s-a încheiat cu 17-25 şi Universitatea Cluj pierde un nou meci la zero, după ce la fel s-a întâmplat şi cu precedentele trei intâlniri, de la instalarea la cârma echipei a antrenorului sârb Dragan Svetozarevic.

Formaţia clujeană rămâne pe penultimul loc al clasamentului Diviziei A1 masculin, cu 1 punct, pe care l-a obţinut prin prisma celor 2 seturi câştigate cu Unirea Dej, în etapa a 2-a.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.