JSport.roJSport.ro
Dinamo București este prima echipă învinsă de "U" Cluj în această ediție de campionat. Foto arhivă / facebook Dinamo București
Dinamo București este prima echipă învinsă de “U” Cluj în această ediție de campionat. Foto arhivă / facebook Dinamo București

Voleibaliștii de la Universitatea Cluj au reușit vineri, în etapa a 8-a din Divizia A1, prima victorie din actuala ediție de campionat, 3-1 cu Dinamo București.

Celelalte partide din etapa a 8-a se vor disputa sâmbătă, 5 decembrie.

Băieții antrenați de sârbul Dragan Svetozarevic au început bine meciul și au câștigat primele două seturi, 25-18, 25-19 și l-a cedat pe cel de-al treilea, 18-25.

Setul patru a fost unul strâns, gazdele evitând trimiterea meciului în decisiv și s-au impus cu 25-23.

Clujenii strâng au acumulat 4 puncte și au părăsit ultimul loc al clasamentului, poziție pe care se află VCS LPS Unic Piatra-Neamț. Dinamo este pe locul 9, cu 6 puncte.

Celălalt punct a fost obținut de echipa clujeană în etapa a 2-a, când au pierdut cu 2-3 cu Unirea Dej. Au urmat patru înfrângeri la 0, respectiv o înfrângere cu 1-3 în etapa precedentă cu CSM București.

Pe primele 3 locuri din Divizia A1 sunt SCMU Craiova, Știința Explorări Baia-Mare și AS Volei Club Caransebeș.

Întâlnesc campioana

Echipa de volei feminin a Universității Cluj întâlnește sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 18, în deplasare, Volei Alba Blaj, echipa campioană, în etapa a 10-a din Divizia A1 de volei feminin.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.