JSport.roJSport.ro

Azi, 13 ianuarie, a avut loc primul derby dintre Universitatea Cluj şi Unirea Dej din 2018 la volei masculin. Partida s-a disputat în Sala Sporturilor ,,Horia Demian” de la ora 12:00, iar câştigătoare a fost Unirea Dej cu 3:1 (25-21, 21-25, 25-22, 25-15).

În primul sfert cele două echipe au mers cap la cap, dejenii reuşind să se desprindă pe final, 25-21, iar sfertul secund s-a terminat cu acelaşi rezultat, dar în favoarea lui “U”. Sfertul trei a fost cel mai disputat, echipele preluând pe rând conducerea, dar voleibaliştii de la Unirea Dej au fost atenți la finalizare şi au reuşit să aibă 2:1 la general. Setul patru a fost dominat de oaspeți, care s-au impus la 10 puncte diferență, 25-15, şi au câştigat derby-ul cu 3:1.

,,E un derby constant la volei între noi şi Universitatea. Mă aşteptam să fie un început greu, aşa e după sărbători. Totuşi, în afară de setul doi în care ne-am relaxat şi am pierdut pe greşelile noastre, consider că azi chiar am reuşit să facem un meci bun. În primele două seturi, din păcate, nu am reuşit să punem la punct un element important al jocului de volei, adică blocajul. I-am lăsat pe cei de la Universitatea să se desfăşoare în atac şi, după cum s-a văzut şi după scor, ne-a pus probleme. Din fericire, jucătorii noştri au o valoare mai mare, consider eu, decât cei de la Universitatea. Am reuşit să ne remontăm după setul pierdut cu blocajul, cu atacul, ceea ce ne-a adus în final victoria”, a declarat antrenorul dejenilor, Marius Dascălu.

,,A fost un meci cu tensiune mare, iar cei din Dej, se pare, au fost peste noi la acest capitol. Meciul s-a jucat pe servici-preluare. Pe faza de primire noi am stat foarte rău în acest meci şi neputând fructifica prima minge de punct nu am avut un joc echilibrat. Per ansamblu, am avut trei seturi, pot să zic, bunicele, dar o problemă a noastră în momentele cheie e că facem greşeli individuale”, a explicat şi Răzvan Parpală, antrenorul Universității Cluj.

Următorul meci pentru ,,studenți” va avea loc în deplasare cu Steaua Bucureşti pe 20 ianuarie, iar dejenii vor primi vizita echipei Volei Municipal Zalău în aceeaşi dată.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.