JSport.roJSport.ro

volei dej

Echipa de volei masculin Unirea Dej va întâlni formația Tricolorul Ploiești într-un meci contând pentru faza a doua a Diviziei A1. Meciurilor se vor disputa pentru stabilirea locurilor 5-8 la finalul sezonului.

Dejenii au terminat pe poziția a șaptea a ierarhiei la finele sezonului regulat, în timp ce ploieștenii au terminat pe locul șase. Confruntarea se va desfășura după sistemul cel mai bun din trei meciuri, avantajul terenului propriu revenind formației prahovene.

Prima confruntare va avea loc la Ploiești sâmbătă, 26 martie, urmând ca meciul doi să se dispute la Dej pe 2 aprilie. În cazul în care după primele două partide scorul va fi egal se va mai desfășura o partidă, pe 6 aprilie la Ploiești.

Cele două partide din campionat disputate între cele două formații au fost câștigate, ambele la mare luptă, de formația dejeană care s-a impus atât la Ploiești, cât și la Dej cu scorul de 3-2.

Învingătoarea din această confruntare va lupta pentru ocuparea poziției a cincea în clasament contra învingătoarei disputei Banatul Caransebeș-Csm București, în timp ce învinsele celor două confruntări se vor duela pentru obținerea poziției a șaptea în clasament.

sursă foto: facebook Unirea Dej

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.