JSport.roJSport.ro

volei dejUnirea Dej a reușit să obțină cea de-a opta victorie stagională după ce a învins cu scorul de 3-2 formația Tricolorul Ploiești. Scorul pe seturi a fost 25-22, 22-25, 23-25, 25-16, 15-12. Pentru dejeni este cea de-a cincea victorie stagională cu 3-2.

Partida a fost una extrem de disputată, ambele formații prestând un joc frumos, dar au existat și unele decizii ale arbitrilor care au nemulțumit pe rând jucătorii celor două formații. Spectatorii care au asistat la partidă au plecat satisfăcuții atât de rezultatul de pe tabelă, cât și de jocul frumos parcticat de cele două echipe.

Primul set a început sub dominarea formației din Ploiești, care s-a desprins pe tabela de marcaj intrând în avantaj atât la primul timeout tehnic. scor 8-4, cât și la cel de-al doilea, scor 10-16. Deși setul părea pierdut, formația din Dej a revenit ușor pe tabela de marcaj reușind să egaleze la 20, moment în care nervii ploieștenilor au cedat la o decizie a arbitrului, iar jucătorul ploieștean Josifov a văzut un cartonaș roșu, transformat în punct pentru Dej pe tabelă. Din acest punct, setul a curs în favoarea Unirii care a câștigat primul act cu scorul de 25-22.

Setul doi a fost dominat în totalitate de echipa din Ploiești, care s-a aflat pe tot timpul în avantaj pe tabela de marcaj, închizând setul cu scorul de 25-22. În setul trei cele două formații au alternat la conducere, iar pe final, deși conduși cu 23-22, ploieștenii au avut nervii mai tari, câștigând următoarele trei puncte și implicit setul cu scorul de 25-23.

Setul patru a găsit o formație a Dejului hotărâtă să întoarcă soarta partidei în favoarea sa, preluând rapid inițiativa în joc și conducerea pe tabela de marcaj 8-2, la primul timeout tehnic și 16-7 la cel de-al doilea. Voleibaliștii dejeni au închis setul cu scorul de 25-16.

Setul decisiv a fost extrem de echilibrat, cele două echipe conducând rând pe rând pe tabela de marcaj, dar finalul setului a găsit formația dejeană mult mai inspirată în atac și apărare și au închis setul cu scorul de 15-12.

În urma acestui rezultat Unirea Dej a reușit să mai acumuleze două puncte în clasament, dar se menține în continuare pe poziția a șaptea în clasament cu 20 de puncte. Etapa următoare formația din Dej se deplasează pe terenului liderului Scm Craiova, într-o partidă ce va acea loc duminică, 21 februarie, cu începere de la ora 13:45, fiind trasmisă în direct de postul Digisport.

Sursă foto: Facebook Unirea Dej

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.