JSport.roJSport.ro
fotografii: Tiberiu Mînzu/The Color Run Romania
fotografii: Tiberiu Mînzu/The Color Run Romania

Aproape 5.000 de clujeni au luat startul, sâmbătă după-amiaza, la o nouă ediţie “The Color Run” desfăşurată în centrul oraşului.

În cursa care prinde tot mai mult succes şi în România, ea luând naştere în urmă cu cinci ani în SUA, concurenţii clujeni au luat startul din Piaţa Unirii şi, pe un traseu care a totalizat cinci kilometri, au fost acoperiţi cu pudre speciale de vopsea, astfel că la finalul cursei din centrul oraşului aceştia cu greu mai puteau fi recunoscuţi.

Startul a fost dat în mai multe etape, având în vedere şi faptul că această cursă nu a fost cronometrată, pe traseu existând mai multe puncte în care organizatorii au aruncat, în total, tone de pudră colorată pe sportivi, totul încheindu-se cu o petrecere “în vopsea” la scena din Piaţa Unirii. Fiecare participant a primit o medalie la sfârşit, clujenii fiind aşteptaţi şi la o întrecere asemănătoare în 3 septembrie, doar că atunci totul va fi organizat noaptea.

Mai jos puteţi vedea câteva fotografii de la cursa de ieri, postate pe contul de Facebook al The Color Run Romania. De menţionat că toţi concurenţii au plătit o taxă de participare de minim 100 de lei.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Cum puteți sa treceți în titlul articolului cuvântul ‘maraton’, cand, citând din însăși articolul vostru, “traseu care a totalizat cinci kilometri”. E neprofesionist și jignitor atât la dresa sportivilor/iubitorilor de mișcare cât și a jurnaliștilor adevărati. Încetați să mai duceți în eroare cititorii, prin titluri pompoase, doar pentru a vă face rating!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.