JSport.roJSport.ro
foto: facebook/Wizz Air Cluj-Napoca Marathon

A şaptea ediţie a Maratonului Internaţional de la Cluj are acelaşi câştigător ca şi anul trecut.

Kenyanul Henry Kemboi s-a impus în cursa de pe străzile municipiului Cluj-Napoca, cu un timp mai slab, însă, cu patru minute faţă de cel înregistrat în 2016. Kemboi a terminat cei 42,2 kilometri alergaţi duminică dimineaţa în două ore, 28 de minute şi opt secunde, africanul fiind urmat pe podium de doi români, Ştefan Lupulescu (2:31:06) şi Cristian Gorgan (2:33:54).

Maratonistul din Kenya a egalat, astfel, performanţa etiopianului Ashenafi Erkolo, care a câştigat, în 2011 şi 2012, primele două ediţii ale maratonului clujean.

Tot un kenyan s-a impus şi la semimaraton, Kipruto Kibire terminând cei 21 de kilometri în 1:05:43, acesta fiind urmat la două minute de moldoveanul Maxim Răileanu, pe locul trei clasându-se ungurul Nebil Ottman. Românii au dominat, în schimb, proba de 10,55 km, Peter Herman fiind singurul care a coborât sub 33 de minute, podiumul fiind completat de Eduard Hercuţ şi Ilie Bogdan Macovei.

Rezultatele fiecărei probe alergate astăzi pot fi vizionate AICI, la competiţia din 2017 participând, în total, peste 6.700 de concurenţi.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.