JSport.roJSport.ro

Ronnie O'SullivanCel mai iubit jucător de snooker din istorie şi, în acelaşi timp, unul dintre cei mai cunoscuţi sportivi din lume, Ronnie O’Sullivan, va veni la Cluj-Napoca în acest weekend.

Multiplul campion mondial va participa la un turneu demonstrativ la Sala Polivalentă, iar cu trei zile înainte de sosirea sa în capitala Transilvaniei, “The Rocket” le-a transmis fanilor săi din Ardeal un mesaj prin care îi anunţă că este încântat să-i întânească.

„Vin pentru a treia oară în România în ultimele şapte luni şi toată lumea mă face să mă simt atât de bine aici. Mă bucur că am jucat un rol în promovarea snooker-uui în România. Am auzit atât de multe despre cât de frumoasă e Transilvania, ţinem aici şi Campionatul European din octombrie şi este fabulos că voi avea şansa să vizitez aceste locuri. Ne vedem sâmbătă şi duminică la cel mai tare show de snooker”, a anunţat marele jucător englez. O’Sullivan va veni la Cluj alături de Steve Davis, Mark Selby şi Reanne Evans, cei patru urmând să joace într-un turneu demonstrativ sâmbătă şi duminică, la Sala Polivalentă.

Interesant este că organizatorii au decis să ofere bilete la promoţie pentru evenimentul din acest weekend, sperând, astfel, să adune cât mai mulţi fani în cea mai mare sală din România. Astfel, dacă cel mai ieftin bilet costă, ca şi până acum, 97 de lei, în categoria a III-a, un pachet de două bilete valorează, însă, doar 73 de lei, promoţiile fiind valabile şi la celelalte categorii, reducerea mergând până la 130 de lei în zonele VIP.

Primul meci de sâmbătă, 18 iunie, va începe la ora 17:30, între Mark Selby şi Reanne Evans, după care urmează meciul dintre Ronnie O’Sullivan şi Steve Davis, finalele urmând să aibă loc duminică, de la ora 15:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Vad ca devine o moda chestia asta la evenimente din Cj, sa se vanda bilete la reducere pe ultima suta de metri ca sa-si scoata organizatorii parleala… Mi se pare bataie de joc fata de cei care, interesati fiind, si-au luat bilete din timp.
    As fi curios cum ar fi pt organizatori, daca se invata lumea minte si nu mai cumpara nimeni bilete, asteptand reducerile din ultimele zile…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.