JSport.roJSport.ro

Tenis cu piciorul, fotbal-tenis sau futnet. Indiferent ce denumire preferăm, vorbim despre unul dintre cele mai populare sporturi.

Cu toții am jucat, cel puțin o dată, tenis cu piciorul sau laptenis, cum mulți au botezat această ramură sportivă de-a lungul anilor. Duminică, la Cluj-Napoca, se va disputa finala Cupei României la tenis cu piciorul. Intrarea este gratuită!

Trei cluburi se vor lupta pentru trofeu: Victory Cluj-Napoca, Tengo Salonta şi JSF Cluj-Napoca. Se va juca după sistemul fiecare cu fiecare. Echipele sunt formate din trei, doi sau un singur jucător. Meciurile se vor disputa în Sala Sporturilor „Horia Demian” începând cu ora 15.30 și se vor încheia în jurul orei 20.00, când vom cunoaște deja câștigătoarea Cupei României. Intrarea este liberă!

Spectatorii îi vor vedea la lucru pe cei mai buni în acest sport. La tenis cu piciorul suntem campionii lumii! Tengo Salonta, una din grupările care vor evolua în finala de la Cluj, a cucerit Cupa Mondială a Cluburilor în această vară, la Karlovy Vary. O premieră în istoria de 25 de ani a acestei discipline.

Cel mai bun jucător român aparține tot de Tengo Salonta. Georgel Bobiș este multiplu campion mondial și european.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.