JSport.roJSport.ro

fotografii de la fplus (19)În weekendul care a trecut a avut loc o nouă ediţie a evenimentului “Clujul Pedalează”, pe lângă proba de maraton, în acest an existând şi două competiţii de ciclism înscrise în calendarul Uniunii Cicliste Internaţionale (UCI).

La probele pe bicicletă, NapoCup XCO și BT Făget UCI MTB Marathon, polonezul Adrian Brzozka a “confiscat” ambele întreceri, sportivul de la clubul JBG2 MTB câştigând atât competiţia de sâmbătă, cât şi cea de duminică. “A fost un efort mare, am fost surprins de acest lucru, dar această competiţie îşi merită locul cu prisosinţă în calendarul UCI”, a spus polonezul, care a depăşit în cursă alţi sportivi din Portugalia, Ungaria, Germania, Franţa, Belgia, Italia, Grecia, Ucraina sau Marea Britanie prezenţi la acest eveniment.

În acelaşi timp, duminică a fost şi ziua maratoniştilor, cele două trasee de 11 km, respectiv 26 km, solicitându-le la maxim rezistenţa şi îndemânarea alergătorilor. Au existat mai multe clasamente, în funcţie de criteriile de vârstă, însă la finalul celor două zile de competiţie toţi participanţii s-au declarat mulţumiţi de weekendul plin de adrenalină, “desfăşurat” în mare parte în Pădurea Făget. De asemenea, la “Clujul Pedalează” a fost organizată şi o cursă pentru persoanele cu dizabilităţi.

Mai jos puteţi vedea câteva fotografii de la acest eveniment, postate pe pagina de faceebok Clujul Pedalează, iar rezultatele complete de la fiecare probă le găsiţi pe clujulpedalează.ro

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.