JSport.roJSport.ro
foto: soapster.co.uk
foto: soapster.co.uk

Publicul clujean va avea parte, în luna martie, de un meci de snooker de calitate, între doi campioni mondiali. Scoţianul John Higgins și irlandezul Ken Doherty vor susţine o partidă demonstrativă în data de 4 martie, însă nu în cea mai mare Sală Polivalentă din România, ci în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Meciul face parte din cadrul Betfair Romania Snooker Days, iar biletele au fost puse deja în vânzare pe biletmaster.ro, la casa de bilete a Teatrului Naţional şi la Snooker Club Cluj. Până în data de 31 ianuarie, cei care vor cumpăra tichete vor beneficia de o reducere de 50%, biletele fiind structurate pe următoarele categorii:

foto: yoursportswindon.co.uk
foto: yoursportswindon.co.uk

Categoria VIP – 250 lei (doar 200 de bilete); Cuprinde facilități VIP: acces în zona special amenajată în jurul mesei de snooker, acces la after-party, autograf de la jucători.

Categoria I – 100 lei

Categoria II – 50 lei

Categoria III – 35 lei

De asemenea, potrivit organizatorilor, 16 jucători din România au şansa de a juca împotriva celor doi campioni mondiali, aceştia putându-se înscrie în competiţia locală de la Cluj, ce va avea loc între 28 şi 29 februarie.

Meciul dintre John Higgins, de patru ori campion mondial, în 1998, 2007, 2009 şi 2011 şi Ken Doherty, cel mai bun din lume în 1997, va avea loc vineri, 4 martie, de la ora 20:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.