JSport.roJSport.ro
foto:u-cluj.ro
foto:u-cluj.ro

Clubul sportiv Universitatea Cluj şi-a desemnat cei mai buni sportivi ai anului 2015. Pentru primele două poziţii s-au “luptat” Ştefania Dobre şi Corina Căprioriu, cele mai cunoscute judoka ale clubului clujean obţinând trei medalii în acest an la campionatele europene şi mondiale.

Numărul unu, însă, în preferinţele antrenorilor de la CS „U” Cluj a ieşit Ştefania Dobre, campioană europeană de juniori în 2015. Aceasta a fost urmată în clasamentul intern al clubului de Corina Căprioriu, vicecampioană mondială şi de culturistul Sebastian Văsuţ, vicecampion european.

În Top 10 s-au mai clasat, în ordine, Radu Dărăban (scrimă), Sanda Belgyan (atletism), Ana Dascăl (nataţie), Csaba Gal (rugby), Gabriel Badea (lupte), Raluca Ştef (patinaj) şi Robert Katona (haltere).

„În 2015 au fost cucerite 305 de medalii şi este al doilea an la rând când clubul ’U’ se află pe locul 1 în ierarhia cluburilor universitare. De asemenea, eu zic să suntem pe locul trei în ţară, după Dinamo şi Steaua ca şi performanţe, număr de sportivi şi secţii. Din cele 12 secţii individuale, 11 au obţinut titluri de campioane naţionale. Avem şi trei sportivi calificaţi la Olimpiada de anul viitor până acum, Corina Căprioriu, Monica Ungureanu şi Robert Glinţă, dar cred că în 2016 vom avea cel mai mare număr de participanţi din istoria clubului la o ediţie de Jocuri Olimpice”, a declarat preşedintele CS „U” Cluj, Ovidiu Vasu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.