JSport.roJSport.ro

IMG_0320_1200x800Trei dintre cei mai cunoscuţi gimnaşti ai României vor veni la Cluj-Napoca, în acest weekend, cu ocazia celei de-a 69-a ediţii a Campionatelor Naţionale de gimnastică artistică.

Ultimele pregătiri în Sala Polivalentă au fost făcute ieri, toate aparatele necesare fiind ridicate de către organizatori. Pe lângă cei trei mari campioni, la Cluj vor mai participa aproape 90 de gimnaste şi gimnaşti, reprezentând 15 cluburi.

„La ediția 2016 se vor afla în competiție reprezentanții cluburilor CSM Lugoj, CSS Buzău, CSM Reșița, CSS Dinamo București, CSM Arad, Steaua București, CSM Bistrița, LPS Bistrița, Dinamo București, CSS Triumf București, Farul Constanța, CNS Cetate Deva, CSS Galați, CSM Onești, CSS Focșani. Se anunță un concurs interesant, cu multe ambiții, cu multă dorință de a demonstra că, totuși, gimnastica noastră dispune de resurse pentru a continua să se afle în top-urile internaționale, un concurs care are loc cu puțin timp înainte de a se definitiva lista participărilor la Jocurile Olimpice de la Rio, acolo unde se vor afla în competiția individuală și 3 gimnaști români (2 masculin + 1 feminin)”, au anunţat reprezentanţii Federaţiei Române de Gimnastică.

Lista completă a concurenţilor şi programul detaliat al fiecărei zile în parte pot fi văzute AICI. De menţionat că băieţii vor intra în calificări vineri, de la ora 16:00, în timp ce fetele vor lupta pentru accederea în finale sâmbătă, de la aceeaşi oră. Finalele pe aparate vor avea loc duminică, de la ora 11:00, biletele de intrare putând fi cumpărate de la Sala Polivalentă, la preţul de 10 lei.

Mai jos puteţi vedea câteva fotografii cu amenajările făcute de organizatori pentru acest eveniment în cea mai mare sală din România.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.