JSport.roJSport.ro

12376593_1664123963859339_7479386045191843696_nPeste 400 de clujeni au luat parte, sâmbătă seara, la prima ediţie a evenimentului caritabil „Crosul lui Moş Crăciun”.

Pe traseul Bulevardul Eroilor-str. Baba Novac-str. M. Kogălniceanu-str. Universităţii-Bulevardul Eroilor, acesta fiind parcurs de două ori, concurenţii au dat totul pentru a ajunge printre primii la linia de sosire, după ce au alergat pe o lungime de şase kilometri.

Ocupanţii podiumului atât la feminin, cât şi la masculin, au fost premiaţi de către organizatori, însă marii câştigători ai acestui eveniment au fost copiii de la centrul de zi UCR, crosul caritabil fiind organizat pentru ca aceştia să aibă o şansă în plus la educaţie.

De altfel, fiecare din cei peste 400 de participanţi a plătit o taxă de înscriere de 30 de lei, toţi banii fiind donaţi în scop caritabil copiilor care i-au colindat, la final, pe pei care au reuşit să le facă un Crăciun mai frumos.

Crosul lui Moş Crăciun a fost organizat de Asociaţia “Inceptis  Movens”, o organizaţie non-guvernamentală clujeană, toţi cei care au trecut linia de sosire fiind recompensaţi inclusiv cu medalii. Mai jos vedeţi o galerie foto de la eveniment, imaginile fiind surprinse de către Lucian Nuţă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.