JSport.roJSport.ro

Lucrările de extindere a capacităţii Sălii Polivalente din Cluj-Napoca au demarat, oficial, după ce constructorul CON-A a primit amplasamentul celei mai mari săli din România şi a început organizarea de şantier.

Aceasta va avea 2.000 de locuri în plus şi ar trebui să fie gata până în 31 iulie, cu o lună înaintea debutului EuroBasket.

„Am încredere că va fi o lucrare de calitate şi va fi gata în 31 iulie 2017. Campionatul European de baschet ne va găsi cu sala pregătită, dacă firma care a câştigat licitaţia va respecta termenul contractual. Ieri am avut o întâlnire cu reprezentanţii firmei şi am primit asigurări că lucrarea va fi gata la timp”, a spus primarul Clujului, Emil Boc.

Între timp, în oraşul de pe Someş au ajuns şi reprezentanţii Federaţiei Române de Gimnastică, în frunte chiar cu preşedintele Adrian Stoica. Aceştia încearcă să pună la punct, cu oficialii sălii clujene, ultimele detalii înaintea Campionatului European din luna aprilie, perioadă în care lucrările vor fi, cel mai probabil, întrerupte.

„Vom avea grijă ca acest Campionat European de gimnastică artistică să nu fie afectat în niciun fel. Apoi, timp de trei luni, mai, iunie, iulie, sala va fi închisă complet şi îmi doresc ca la final să avem o arenă care să atragă un număr şi mai mare de evenimente sportive de amploare”, a precizat şi directorul Sălii Polivalente, Ionuţ Rusu, cel care a fost în şedinţă, joi, aproape opt ore cu oficialii FRG.

La Campionatele Europene şi-a anunţat participarea şi fosta mare gimnastă, Nadia Comăneci, peste 1.000 de bilete fiind vândute până acum la competiţia ce se va desfăşura între 19 şi 23 aprilie. Biletele pot fi cumpărate de AICI, ele urmând să fie puse în vânzare şi la Sala Polivalentă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.