JSport.roJSport.ro

Gimnasta clujeană Ioana Crişan a încheiat pe locul 18 finala de la individual compus, probă din cadrul Campionatelor Europene de gimnastică artistică ce se desfăşoară la Cluj.

În vârstă de 15 ani, Crişan a avut cea mai mare notă la sol, 13.100, doar alte cinci gimnaste, din 24 care au concurat, reuşind o notă mai mare la acest aparat.

În schimb, evoluţia de la bârnă a tras-o cel mai mult în jos, Crişan căzând o dată de pe “puntea suspinelor”, nota de 11.566 fiind abia a 22-a a probei. Cu 13.366 la sărituri şi 13.000 la paralele, sportiva care a participat pentru prima oară la o competiţie rezervată seniorilor a încheiat pe locul 18 la general.

Olivia Cîmpian, cealaltă reprezentantă a României în finala de vineri, a încheiat pe locul 23, având cea mai mică notă din concurs la paralele, în timp ce britanica Elissa Downie a cucerit medalia de aur.

La masculin, Oleg Verniaiev a obţinut locul 1, iar mai jos aveţi rezultatele complete ale probelor de la individual compus de vineri, mâine românii având emoţii la sol, acolo unde va participa în finală Marian Drăgulescu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.