JSport.roJSport.ro

A şaptea ediţie a Campionatelor Europene de gimnastică artistică au loc la Cluj-Napoca şi au început, oficial, în această după-amiază, cu festivitatea de deschidere.

Cei peste 3.000 de spectatori prezenţi în tribunele Sălii Polivalente au gustat din plin cele aproape 50 de minute de spectacol, ceremonia debutând cu un show asigurat de lasere.

Mai apoi a fost rândul sportivilor din lotul naţional de gimnastică aerobică să încânte asistenţa, ceremonia încheindu-se chiar pe un fundal de muzică populară, aceştia primind aplauze îndelung de la spectatori. Cele 37 de steaguri ale ţărilor participante au fost desfăşurate, mai apoi, în arenă, 274 de participanţi urmând să se întreacă la Cluj, primele calificări, pentru întrecerea masculină, având loc astăzi.

Din păcate pentru români, gimnastul Laurenţiu Nistor a suferit o accidentare, în calificările de la bară, care îi va încheia, cel mai probabil, parcursul la acest campionat european. Sperietura a fost mai mare în cazul lui Nistor, care acuza dureri la coloană, în cele din urmă acesta suferind doar o contractură musculară, verdictul pus de medici după ce a fost transportat la spital, Nistor fiind externat între timp.

Mai jos puteţi vedea o galerie foto de la ceremonia de deschidere şi de la câteva dintre exerciţiile de calificare de astăzi, dar şi două filmuleţe cu spectacolul de la deschiderea Campionatelor Europene de gimnastică.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.