JSport.roJSport.ro
Sportivul legitimat la U Cluj a câţtigat în acest an titlul naţional atât la tineret cât şi la seniori. Foto arhivă / u-cluj.ro
Sportivul legitimat la U Cluj a câţtigat în acest an titlul naţional atât la tineret cât şi la seniori. Foto arhivă / u-cluj.ro

Halterofilul Robert Katona, legitimat la Clubul Sportiv Universitatea Cluj, a câştigat trei medalii de aur şi titlul de campion naţional la categoria 56 de kilograme, în cadrul finalei Campionatului Naţional de Tineret – haltere, care se desfăşoară între 19-23 octombrie la Oneşti.

Miercuri, 21 octombrie, competiţia a programat finala categoriei de 56 de kilograme, sportivul reuşind să îi devanseze pe ceilalţi 10 participanţi cu care a concurat. Tânărul a urcat pe locul I atât la stilul smuls, cu 92 de kg, precum şi la stilul aruncat, cu 107 kg şi implicit a obţinut cel mai bun rezultat total, cu 199 kg.

„A fost un concurs foarte bun făcut de Robi, care a confirmat forma bună în care se află și a luat trei medalii de aur”, a declarat antrenorul sportivului, Ciprian Teodorescu, citat de site-ul oficial al CS Universitatea Cluj.

Deşi încă se află în ultimul an de juniorat, în 2015 Robert Katona a devenit campion naţional şi la seniori (la Campionatul Național de seniori desfășurat la Arad în luna septembrie), respectiv la tineret. În acelaşi timp el a câştigat Cupa României de seniori la Haltere (Bucureşti, 20-24 aprilie) și Cupa României la Tineret U23 (14 mai).

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.