JSport.roJSport.ro

Oraşul Cluj-Napoca a vibrat, din punct de vedere sportiv, în zilele 6-9 aprilie deoarece a găzduit atât Maratonul Internaţional, cât şi Campionatul European de Karate. Sala Polivalentă a găzduit Campionatul European de Karate unde au fost prezenţi 1.846 de sportivi din 26 de ţări. La eveniment au mai fost prezenţi 190 de antrenori şi 89 de arbitrii. România este deţinătoarea titlului european din acest an, reuşind să cucerească peste 200 de medalii.

Liviu Crişan, preşedintele Federaţiei Române de Karate (FRK) WUKF, s-a declarat mulţumit de a noua ediţie a Campionatului European şi speră ca astfel de evenimente să mai poată fi organizate la Cluj-Napoca.

,,Eu am încercat de când am înfiinţat Federaţia să aducem evenimentele şi activitatea către Cluj. Mă bucur că am reuşit să fac acest lucru şi sper să mai pot, undeva, peste 10 ani. Clujul ar putea să găzduiască şi Campionatul Mondial de Karate. Putem să aducem la Cluj Campionatul Mondial, dar trebuie să se dorească aşa ceva. Dacă nu se doreşte nu are rost să ne gândim la asta pentru că avem unde să îl organizăm”, a spus preşedintele FRK WUKF.

Liviu Crişan a mai adăugat că un mare avantaj pentru câştigarea titlului este locul desfăşurării competiţiei şi că nu are niciun regret în urma acestui Campionat European.

,,Avantajul este mare când eşti acasă pentru că poţi să chemi mai mulţi sportivi. În special, în categoriile de copii. Practic, toate categoriile copiilor sunt pline, să zicem, cu români şi unul tot reuşeşte. Nu am niciun regret în urma acestui Campionat European. Eu cred că a ieşit ok, chiar dacă au fost unele probleme pe care nu le-am putut rezolva, dar, per ansamblu, totul a ieşit bine”, a concluzionat preşedintele FRK WUKF.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.