JSport.roJSport.ro
foto: facebook/sportsfestival

Prima ediţie a evenimentului Sports Festival va avea loc de joi până duminică în Parcul Central, dar şi în zona Cluj Arena şi Sala Polivalentă.

Organizatorii au anunţat că cei care vor să participe au la dispoziţie 21 de sporturi pe care le pot practica, însă doar cu o brăţară specială, pe care o vor găsi la voluntarii aflaţi în perimetrul festivalului.

Baschet, caiac, ciclism, crossul epilepsiei, cross training, escaladă, fitness, fotbal, golf, handbal, kendama, oină, padel, petanque, rugby, şah, scrimă, tenis, tenis de masă, tiroliană şi volei sunt disciplinele care îi aşteaptă pe clujeni începând de joi.

Participarea la ele este gratuită, excepție făcând câteva jocuri de echipă unde se desfășoară mici campionate Sports Festival. Cele două evenimente vedetă sunt meciul demonstrativ de tenis dintre România şi World, care va fi vineri, de la 17:30, în Sala Polivalentă, iar sâmbătă, de la 19:00, se va desfăşura meciul dintre Generaţia de Aur şi legendele Barcelonei, pe Cluj Arena.

În tot perimetrul festivalului se poate cumpăra mâncare şi băutură, dar plata se va face doar cu un card special al organizatorilor. Detalii, precum şi harta sporturilor pot fi văzute mai jos.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.