JSport.roJSport.ro

CFR Cluj, locul secund în Liga I, are fani peste tot, inclusiv la Transilvania Rally, eveniment care are loc în județul Cluj în 4 şi 5 mai.

Adi Iliescu şi Rareş Badea şi-au vopsit maşina în alb-vişiniu deoarece sunt suporterii echipei antrenate de Dan Petrescu. Adi Iliescu, fost jucător de fotbal, actualmente pilot de raliu, a spus că CFR este echipa lor favorită şi speră ca sâmbătă atât ei, cât şi clujenii să obțină un rezultat favorabil.

,,Prin CFR Cluj vrem să ne simțim acasă din nou. Prima etapă de raliu am avut-o la Braşov. A fost spectaculos şi am reuşit maximul de puncte. După ce s-a terminat etapa am vorbit cu cei de la CFR şi împreună vrem să ne simțim din nou acasă în Cluj şi să obținem un rezultat bun. Îi apreciez ca şi club sportiv, pentru determinarea de care dau dovadă şi sunt convins că vor ajunge din nou pe primul loc. Mi-am vopsit maşina cu CFR deoarece mi-a plăcut ca echipă, iar unele echipe sunt comerciale, însă CFR-ul are ceva aparte. Acest raliu pentru noi e destul de dificil. Am plecat cu maxim de puncte de la Braşov şi ne dorim să repetăm rezultatul şi la Cluj. Sperăm ca împreună cu CFR-ul să mergem împreună pentru victorie. Ei sâmbătă seara cu CSU Craiova, iar noi în lupta noastră la titlu. Sperăm să îi vedem jucând măcar în a doua repriză. După terminarea raliului vom merge la stadion să ne susținem echipa”, a spus pilotul Adi Iliescu.

CFR Cluj o întâlneşte pe CSU Craiova sâmbătă, 5 mai, de la ora 20:45 în Gruia.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.