JSport.roJSport.ro

Unul dintre cele mai importante concursuri de raliu, Transilvania Rally, care este şi prima etapă a Campionatului European de Raliuri TER, va începe mâine, 4 mai, în judeţul Cluj.

La conferinţa de presă organizată azi, organizatorii au specificat că vor lua startul 105 maşini, iar spectatorii trebuie să asculte de indicaţiile oamenilor de ordine pentru ca evenimentul să se desfăşoare fără incidente.

,,La start se află 105 echipaje, record pentru această competiţie, şi ne bucurăm că avem acest număr de echipaje. Avem 10 maşini de top la start şi pe Giandomenico Basso, câștigătorul de anul trecut și de două ori campion european şi italian. Cred că va fi un spectacol sportiv”, a spus Marco Tempestini, team principal Napoca Rally Academy.

Pilotul Bogdan Marişca a menţionat că securitatea va fi asigurată de 400 de organe şi le mulţumeşte celor de TER pentru votul acordat Clujului.

,,Echipa de organizare a făcut o treabă extraordinară. Clujul este un oraş complicat de obţinut locaţii din cauză că au loc multe evenimente. Securitatea va fi asigurată de aproximativ 400 de oameni de ordine, jandarmi şi poliţişti. Sunt 6 raliuri în campionat şi 32 în aşteptare, iar Tour European Rally a dat un vot de încredere Clujului şi le mulţumesc pentru asta”, a punctat pilotul.

Probele din prima zi, 4 mai, se vor desfăşura în următoarele locaţii: Căpuşu Mare, Beliş 1, Tarniţa şi Floreşti 1 şi o probă de Shakedown în Floreşti.

Probele din ziua a doua, 5 mai, vor avea loc în Valea Fericirii 1, apoi în Beliş 2, Mănăstireni 1, Dângău 1, Floreşti 2, Floreşti 3, Valea Fericirii 2, Mănăstireni 2, Dângău 2. Competiţia se va încheia cu o SuperSpecială intitulată “Oraşul European al Sportului” în jurul Cluj Arena de la ora 18:37, urmând apoi festivitatea de premiere.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.