JSport.roJSport.ro

_MPP3039Campioană mondială de junioare în 2014 şi recent medaliată cu bronz la Campionatul Mondial U20, handbalista Cristina Laslo a acceptat să participe la o probă specială din cadrul Transilvania Rally.

Componenta echipei „U” Alexandrion Cluj a fost copilot pentru Marco Tempestini, pilotul Napoca Rally Academy, cei doi parcurgând în mare viteză o probă a raliului care se desfăşoară în acest weekend în jurul Clujului. Deşi a recunoscut că a avut emoţii înainte de start, Laslo a fost încântată la final şi a declarat că ar vrea să se urce din nou într-o maşină de raliuri.

„A fost prima oară, nu ştiam la ce să mă aştept, habar n-aveam ce se întâmplă. Am avut emoţii, dar mi-au trecut pe parcurs şi chiar aş mai vrea încă o dată. A fost extraordinar, îi mulţumesc domnului Marco şi tuturor celor care m-au invitat. Sper să mai vin aici”, a declarat una dintre cele mai valoroase jucătoare din Liga Naţională.

Mulţumit de această experienţă a fost şi pilotul Marco Tempestini, cel care a profitat de ocazie şi a aflat mai multe despre jocul practicat de Laslo.

„La început, Cristina voia să ştie ce se întâmplă dacă ne răsturnăm, dar i-am zis că nu ne răsturnăm. Mă bucur şi că a putut să-mi dea mai multe explicaţii despre handbal, iar acum regulile acestui sport sunt mult mai clare pentru mine. Sunt fan handbal, dar noi italienii nu prea avem tradiţie la handbal”, a spus şi Tempestini.

Mai jos puteţi un video cu pregătirea handbalistei de la „U” pentru cursa inedită, dar şi secvenţe „on board” de pe traseu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.