JSport.roJSport.ro

12418940_1256678077682623_5095326988377315235_oClubul de Taekwondo Someşul 2010 Apahida va organiza, sâmbătă, a treia ediţie a competiţiei naţionale Napocense Hadrianum Aelius Tropheum.

La singurul eveniment desfăşurat într-o comună din ţară sub egida Federaţiei Române de Taekwondo WTF sunt aşteptaţi peste 300 de sportivi de la aproape 30 de cluburi din România. La Apahida vor fi întreceri pentru toate categoriile de vârstă, cadeţi, juniori şi seniori şi vor veni practicanţi ai acestui sport inclusiv de la Steaua şi Dinamo Bucureşti, dar şi de la cluburi din Botoşani, Iaşi sau Târgu Mureş.

“Este un turneu din calendarul oficial al federaţiei, va fi organizat pentru a treia oară la Apahida, dar dacă şi anul viitor numărul participanţilor va fi la fel de mare s-ar putea să mutăm competiţia la Cluj-Napoca. Cel puţin 300 de sportivi vor veni, vreo 35 vor fi de la clubul nostru, o grămadă de sportivi făcând parte din lotul naţional. Vor fi două suprafeţe de luptă, nu mai facem pauza obişnuită şi masa va fi luată pe rând de către sportivi, totul pentru a putea termina competiţia pe parcursul unei zile. Vom începe puţin după ora 08:00 şi până seara sperăm să finalizăm, mai ales că anul trecut au fost vreo 260 de participanţi, iar la ora 22:00 era terminată şi festivitatea de premiere. Acum mă ocup de ultimele cazări pentru sportivi şi vreau să le pregătim la toţi o surpriză după cântarul de vineri şi să îi aşteptăm cu un gulaş. Mai încercăm şi noi alte chestii ca să fim o gazdă cât mai bună”, ne-a declarat preşedintele Someşului Apahida, Ovidiu Buiga, cel care se va ocupa de bunul mers al acestei competiţii.

La ediţia din 2016 a Napocense Hadrianum Aelius Tropheum este aşteptat să se doboare recordul de participanţi de până acum, competiţia urmând să aibă loc sâmbătă, în sala de sport din Apahida.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.