JSport.roJSport.ro
foto: sptfm.ro
foto: sptfm.ro

Ziua de luni a fost una proastă pentru sportivii Universităţii Cluj care reprezintă România la Jocurile Olimpice.

Înotătorul Robert Glinţă a terminat pe ultima poziţie în finala olimpică de la 100 de metri spate, însă sportivul lui „U” şi-a depăşit condiţia ajungând în această finală. Românul a înotat pe culoarul opt şi a ajuns la linia de sosire cu un timp mai slab decât în semifinale, 53,50, la aproape două secunde în urma învingătorului Ryan Murphy.

La judo, Corina Căprioriu a fost învinsă în semifinale de către brazilianca Rafaela Silva, iar apoi a pierdut şi meciul pentru medalia de bronz împotriva portughezei Telma Monteiro. Ziua s-a terminat cu evoluţia din nou sub aşteptări a handbalistelor din naţionala României, care au pierdut cu 13-26 (9-14) meciul cu Brazilia, al doilea de la Jocurile Olimpice.

„Tricolorele” au reuşit contraperformanţa de a marca doar patru goluri într-o repriză secundă de coşmar şi sunt obligate să câştige meciul cu Muntenegru, pentru a mai spera la calificare. Handbalistele lui „U” Alexandrion, Florina Chintoan şi Ionica Munteanu au evoluat şi în acest meci, însă nu s-au ridicat peste nivelul echipei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.