JSport.roJSport.ro
foto: therugbyforum.com
foto: therugbyforum.com

Echipa naţională de rugby a României va disputa cel puţin trei meciuri pe Cluj Arena în anul 2016. Dacă deja celebrele întâlniri din Cupa Europeană a Naţiunilor sunt ca şi stabilite, în luna februarie urmând să vină la Cluj selecţionatele Portugaliei şi Rusiei, surpriza va fi la toamnă.

“Stejarii” ar avea programat atunci un amical extrem de puternic, iar cele mai mari şanse pentru a organiza acest meci test îl are Cluj Arena, discuţiile între Federaţia Română de Rugby şi partea clujeană fiind la un stadiu avansat.

„Suntem în discuţii pentru organizarea a trei meciuri de rugby ale Naţionalei, cel mai aşteptat fiind în toamnă, atunci când România urmează să întâlnească Japonia sau Fiji. Va fi un meci important acesta şi avem discuţii avansate pentru a-l organiza la Cluj”, a declarat directorul societăţii care administrează Cluj Arena, Radu Raţiu.

De menţionat că selecţionata Japoniei a realizat cea mai mare surpriză din istoria Cupei Mondiale, învingând Africa de Sud chiar în primul meci al competiţiei disputată în această toamnă. De partea cealaltă, Fiji este sfertfinalistă în două rânduri la Cupa Mondială, astfel că şi această întâlnire ar putea atrage numeroşi spectatori pe arena clujeană.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.