JSport.roJSport.ro
FOTO: Mircea Rosca / www.SportPictures.ro

Echipa naţională de rugby a României a jucat ieri, 10 februarie, pe Cluj Arena partida contra Germaniei pentru calificarea la Campionatul Mondial din Japonia 2019.

Stejarii au învins categoric naţionala Germaniei, 85-6 (31-6), marcând 13 eseuri şi obţinând bonusul ofensiv. Această victorie face ca România să se menţină în cărţi pentru calificarea la turneul final din Japonia şi se află pe locul 1 în clasament.

,,Sunt bucuros pentru această victorie, nu ai cum să nu fii altfel după ce câştigi într-un meci internaţional cu 80 de puncte. Băieţii au făcut un meci bun, şi-au dorit mult să câştige, toţi ştim că eşecul de anul trecut cu Germania ne-a durut mult. Sunt însă şi un pic nemulţumit de unele aspecte ale jocului nostru, grămada noastră ar fi trebuit să domine mai mult jocul pentru că este una experimentată. În plus, au fost momente ale jocului în care am fi putut marca şi nu am făcut acest lucru, iar în meci asta te poate costa mult. Urmează Spania, un adversar dificil pentru că victoria obţinută de iberici în Rusia le dă şansa de calificare la Cupa Mondială, iar dacă vor câştiga în faţa noastră, vor face un pas mare. Însă ceea ce contează pentru noi este să câştigăm în Spania, să ne asigurăm calificarea de acum. Suntem la un singur meci, la o singură victorie de a ne asigura calificarea şi trebuie să fim maxim de concentraţi”, a spus Lynn Howells, antrenorul României.

Următorul meci pentru România va avea loc pe 18 februarie, la Madrid, contra Spaniei de la ora 13:45.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.