JSport.roJSport.ro
Sursă foto: Ştefan Martinescu

ACTUALIZARE: CSM Bucovina Suceava a anunțat printr-un comunicat trimis Clubului Sportiv Universitatea Cluj că din cauza fondurilor insuficiente nu va mai face deplasarea la Cluj-Napoca. 

Echipa de rugby a Universităţii Cluj debutează sâmbătă, 5 august, în play-out-ul Cupei Regelui. Pe terenul de rugby din Parcul Sportiv ,,Iuliu Haţieganu” va sosi echipa CSM Bucovina Suceava, iar partida va începe de la ora 10:00.

,,U” Cluj s-a întărit în această vară cu mulţi jucători tineri pe care speră să îi propulseze spre loturile naţionale, iar o revenire importantă la echipă este Silviu Vasiliu.

,,E primul meci din anul acesta pe care îl luăm ca şi pe un meci de pregătire. De aceea ne-am şi înscris în Cupa Regelui. Avem mulţi jucători tineri şi foarte tineri pe care i-am adus în această vară la echipă şi vrem să vedem dacă vor face faţă la trecerea de la juniori la seniori. Avem câţiva accidentaţi, dar ne bucurăm că avem câte 30-40 de jucători la antrenament. Ca şi buget suntem mici, comparativ cu celelalte echipe, şi ne propunem dezvoltarea tinerilor pentru a-i vedea în viitor la loturile naţionale. Dorim să dezvoltăm copiii, iar dacă după un an de muncă îi vedem la loturile naţionale asta înseamnă că am muncit foarte bine, chiar dacă nu am câştigat campionatul naţional”, a declarat Horea Hîmpea, antrenorul echipei de rugby.

,,U” Cluj se află în grupă cu CS Dinamo şi CSM Bucovina Suceava, iar meciurile se dispută într-un singur tur. Următorul meci din Cupa Regelui pentru Universitatea Cluj este programat pe 12 august în deplasare cu CS Dinamo.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.