JSport.roJSport.ro
foto: Cluj Arena/facebook
foto: Cluj Arena/facebook

Echipa naţională de rugby a României va întâlni Portugalia, în această după-amiază, pe Cluj Arena, în Cupa Europeană a Naţiunilor.

Chiar dacă este doar primul meci după Cupa Mondială din Anglia, “stejarii” se gândesc deja la următoarea astfel de competiţie, programată în 2019, în Japonia. Antrenorul Lynn Howells are în plan o reconstrucţie a naţionalei de rugby, iar meciul cu Portugalia, din această seară, este primul pas către o nouă echipă a României.

“Întotdeauna am avut meciuri bune cu Portugalia, pentru că au un stil deschis şi dinamic de joc. Pentru România începe o noua etapă cu acest meci, o etapă a reconstrucţiei pentru următoarea Cupă Mondială pentru că acum este momentul perfect să facem schimbări, deoarece nu exista încă o presiune a calificării. Dorinţa noastră în acest sezon este de a vedea cât mai mulţi jucători tineri, de a le da şansa de a evolua pentru România şi de a face un grup cât mai competitiv. La fel ca şi portughezii, am avut aceeaşi problemă pentru acest meci, doar patru zile de pregătire, însă partea bună e că băieţii sunt foarte motivaţi să câştige”, a spus antrenorul principal al Romaniei.

Meciul cu Portugalia va începe la ora 17:15, în partida tur din noul format al Cupei Europene a Naţiunilor, care se întinde pe doi ani, “tricolorii” câştigând cu 37-10, în februarie 2015. România se află pe locul doi în grupă, după cinci meciuri, având 15 puncte, la şase puncte în spatele liderului Georgia, care i-a învins pe “stejari” anul trecut la Bucureşti.

Biletele de acces la România-Portugalia se găsesc la casele de la Cluj Arena, un tichet valorând 10 lei, copiii şi elevii având reducere 50%. De menţionat că biletele se vând doar la tribuna a doua.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.