JSport.roJSport.ro

Stefania DobreCei mai buni trei sportivi ai Universităţii Cluj, desemnaţi în luna decembrie a anului trecut, au fost premiaţi vineri la sediul clubului.

Este vorba despre Ştefania Dobre (foto), Corina Căprioru, de la judo şi Sebastian Văsuţ, de la culturism. Ei au ocupat primele trei locuri în topul celor mai buni sportivi ai clubului în 2015, întocmit pe baza voturilor antrenorilor de la cele 20 de secţii ale CS Universitatea.

În 2015 Ștefania Dobre a câștigat medalia de aur la Campionatul European U21, medalia de argint la Campionatul Mondial U21 și multiple medalii naționale. Corina Căprioriu a obținut medalia de aur la Grand Slam-ul de la Baku, medalia de argint la Campionatul Mondial, s-a clasat pe poziția a III-a la World Masters Rabat și a fost multipla campioana națională. Sebastian Văsuț, component al secției de culturism & fitness din cadrul Clubului Sportiv Universitatea, a câștigat medalia de argint la Campionatul European, s-a clasat pe primul loc în Cupa Romaniei și al doilea în Cupa Federației.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.