JSport.roJSport.ro

Prima parte a sezonului în Superliga României la tenis de masă s-a încheiat, sportivii clubului Politehnica Cluj obţinând o medalie de bronz la ultima competiţie din acest an, Cupa României.

Turneul s-a desfăşurat la Slatina, iar Angelica Toma a reuşit să ocupe ultima treaptă a podiumului, după sportive de la LPS Constanţa şi CS Pristavu Câmpulung.

Pe de altă parte, echipa de fete din care face parte şi proaspăta medaliată a clubului Politehnica Cluj a terminat turul campionatului pe locul cinci, din opt formaţii, Politehnica Iaşi fiind liderul Superligii la jumătatea sezonului.

La masculin, clubul clujean a reuşit să încheie pe locul trei, în spatele celor de la CS Mioveni şi Pristavu Câmpulung, ambele loturi ale Politehnicii fiind pregătite de către Şerbani Doboşi.

Mai jos aveţi componenţa celor două loturi, cu menţiunea cu următorul turneu se va desfăşura în perioada 13-15 ianuarie, la Dumbrăviţa.

Componenta echipei feminine: Kaloz Anita, Vincze Andrada, Toma Angelica, Silveira Alexandra, Ferencz Zita si Chereches Anca

Componenta echipei masculine: Marchiş Maximilian, Găbudean Dorin, Gyorgy Szilard, Tsiokas Ntaniel, Robciuc Vasile

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.