JSport.roJSport.ro
Sursă foto: Facebook/Transilvania Rally

În perioada 4-6 mai s-a desfăşurat prima etapă a Tour European Rally (TER) şi a doua etapă a Campionatului Naţional de Raliuri (CNR) Dunlop 2017 în mai multe localităţi din judeţul Cluj. Adrenalina, suspansul, emoţiile şi atmosfera plăcută au fost ingredientele evenimentului Transilvania Rally.

Câştigătorul etapei europene este echipajul Giandomenico Basso-Lorenzo Granai, care au scos un timp total de 1h 24min 1sec, după ce au parcurs toate cele 14 probe. Locul doi i-a revenit echipajului Bogdan Marişca-Carmen Poenaru, iar pe ultima poziţie a podiumului a fost echipajul Bernd Casier-Pieter Vyncke. Prima poziţie a etapei naţionale i-a revenit echipajului Bogdan Marişca-Carmen Poenaru cu un timp general de 1h 25min 27sec, iar pe locul doi s-a clasat echipajul Dan Gîrtofan-Tudor Mârza. Podiumul a fost inchis de Vali Porcişteanu-Dan Dobre.

Transilvania Rally s-a încheiat cu SuperSpeciala de la Cluj Arena, unde spectatorii au putut să fie mai aproape de favoriţii lor. Această probă s-a desfăşurat pentru prima oară în zona Sala Polivalentă-Cluj Arena, având o lungime de 2,6 kilometri.

,,M-am bucurat foarte mult când am auzit că va fi în centru o SuperSpecială deoarece noi ne-am dorit foarte mult acest lucru. Este important pentru raliul Clujui să aibă o SuperSpecială în jurul Cluj Arena, inima sportului din Cluj. Ce s-a întâmplat la Cluj Arena este doar o joacă, iar ce fac piloţii pe probe este mult mai greu. Însă, ca să aduci oamenii la probe trebuie să le captezi atenţia şi să înţeleagă că unde sunt cursele este atmosferă plăcută”, a spus Simone Tempestini.

Totodată, Simone Tempestini nu a participat la Transilvania Rally din cauza unui probleme electrice care a ars consola centrală a maşinii sale. Neavând o consolă de rezervă şi neştiind exact cauza problemei, maşina nu a putut să fie pregătită în timp util pentru a lua startul.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.