JSport.roJSport.ro
Foto / u-btcluj.ro
Foto / u-btcluj.ro

O fostă sportivă de mare performanţă a Clujului, care a obţinut cinci titluri de campioană a României alături de Generaţia de Aur a baschetului clujean, are nevoie de sprijinul comunităţii.

Clubul de baschet U-BT Cluj va organiza o campanie de strangere de fonduri la meciul cu BC Mureş programat sâmbătă; donaţii pot fi făcute şi într-un cont bancar (datele sunt disponibile la finalul articolului).

“Maria are nevoie de ajutor să învingă o boală cumplită, pe care, așa luptătoare cum o știm, suntem siguri că o va învinge! Putem să îi facem misiunea mai ușoară ajutând-o să strângă suma de bani necesară pentru tratament, unul costisitor și solicitant. În luna decembrie a anului trecut a fost operată pentru a doua oară, iar acum are nevoie de bani pentru tratamentul de lungă durată, având nevoie de opt şedinţe de chimioterapie”, a scris conducerea clubului de baschet U-BT Cluj, pe site-ul oficial, într-un îndemn adresat publicului clujean.

Maria Vigh face angajarea cu Mureşul

Maria Vigh va face angajarea simbolică la meciul dintre U-BT Cluj şi BC Mureş, programat sâmbătă, de la ora 18, la Sala Polivalentă, în cea de-a 31-a etapă din Liga Naţională de Baschet Masculin. Clubul de baschet a anunţat că derulează la meciul amintit o campanie de strângere de fonduri pentru componenta echipei de aur a baschetului clujean, voluntarii echipei urmând să se afle în tribunele Sălii Polivalente, cu o urnă specială.

 

Cine este Maria Vigh

Maria Vigh face parte din generaţia de aur a baschetului feminin clujean, câştigând în carieră 5 titluri de campioană naţională între anii 1984 -1989, cu Universitarea Cluj, potrivit datelor furnizate de clubul de baschet din Cluj. Maria Vigh a mai activat în carieră la Mediaş şi Satu Mare şi a fost convocată la loturile naţionale de juniori şi senioare. La nivel de junioare, a câştigat alături antrenorul Horia Pop titlul naţional la toate categoriile de vârstă.

Donaţii

Doritorii pot face donaţii în următoarele conturi bancare, deschise la Banca Transilvania:

Maria Gheorghiță

Cont euro: RO10BTRLEURCRT0139095801

Cont lei: RO60BTRLRONCRT0139095801

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.