JSport.roJSport.ro

Baschet-feminin-Romania-Bosnia-21-noiemrbie-2015-13Naţionala de baschet feminin a României va întâlni, în 20 februarie, reprezentativa Turciei, în derby-ul grupei H de calificare la Campionatul European de anul viitor.

Partida va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, acolo unde “tricolorele” au învins Bosnia, anul trecut, în faţa a peste 5.000 de spectatori. Potrivit antrenorului României, Miroslav Popov, el a fost primul care a cerut Federaţiei ca şi meciul cu Turcia să se joace la Cluj, tocmai datorită atmosferei de anul trecut, sârbul fiind convins că o victorie împotriva Turciei va duce România cu un picior la Euro 2017.

“Avem o echipă bună şi vreau să fac o surpriză cu naţionala României şi să batem Turcia. Mergem în Bosnia apoi, nu va fi uşor, dar dacă batem Turcia cred că suntem cu un picior la Campionatul European. Toată lumea şi-a dorit să jucăm din  nou la Cluj. Eu i-am spus preşedintelui Federaţiei că mi-ar plăcea sa revenim aici, am avut 5.000 de oameni în tribune cu Bosnia, atmosfera a fost bună, Clujul e un oraş al baschetului şi s-a decis să jucăm din nou aici”, a spus antrenorul României.

Meciul “tricolorelor” cu Turcia va avea loc sâmbătă, 20 februarie, de la ora 19:00, biletele putând fi cumpărate la preţul unic de 10 lei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.