JSport.roJSport.ro

IMG_3133_1024x683Antrenorul de baschet feminin Olimpia CSU Braşov, Dan Calancea, s-a declarat surprins de faptul că echipa sa a reuşit victoria, cu 78-73, sâmbătă seară, pe terenul Universităţii Cluj.

Nu mă aşteptam să câştigăm, ne-au lipsit trei jucătoare, Irimie şi Ferariu, componente ale echipei naţionale a României şi Pesovic, jucătoare de naţională şi ea şi am avut pe teren o junioare de 15 ani. De asemenea am jucat în permanenţă pe teren cu trei românce. Clujul pornea ca favorită, dar au luptat toate şi am reuşit să ne impunem, iar un rol foarte important l-a avut coordonatoarea noastră”, a declarat Dan Calancea (foto, în dreapta).

El a precizat că deocamdată formaţia sa nu joacă sub presiune, având asigurat accesul în play-off însă a adăugat că are emoţii pentru prima manşă, întrucât va avea mai multe jucătoare în loturile naţionale de seniori şi juniori.

Fără Ajanovic şi Ferenczi

Universitatea Cluj nu a putut conta nici în meciul cu Olimpia Braşov pe Innes Ajanovic şi Flavia Ferenczi, accidentate. Antrenorul gazdelor, Dragan Petricevic, a evitat să dea declaraţii după joc. Olimpia Braşov este pe locul 3 în clasament, cu 33 de puncte, iar Universitatea Cluj este pe 6, cu 28 de puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. de ce nu actualizezi situl ,caut un rezultat de astazi si gasesc u cluj cu olimpia brasov din 2016!!!
    poti sa faci o arhiva pentru reportajele mai vechi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.