JSport.roJSport.ro

CSU Sibiu a câştigat şi returul cu U-BT Cluj, din actualul sezon al Ligii Naţionale, după o partidă decisă de un sfert trei magistral al oaspeţilor din Sala Polivalentă.

La finalul jocului, antrenorul învingătorilor, Dan Fleşeriu, şi-a lăudat jucătorii pentru această victorie, dar a vorbit şi despre adversarul din jocul de sâmbătă.

Tehnicianul celor de la CSU a spus că este convins că U-BT va ajunge şi în acest an în finala Ligii Naţionale, singura problemă fiind doar adversarul pe care clujenii îl vor avea acolo.

„Am luptat până la ultimul strop de energie şi pe fondul jocului foarte slab după pauză al Clujului, probabil obosiţi după cupele europene, fiind de înţeles acest lucru, am profitat şi am câştigat. Clujul rămâne cea mai bună echipă a campionatului cu siguranţă, şi ca bancă, şi ca joc, şi ca orice. Ne reprezintă foarte bine în cupele europene şi sper să ajungă până în finală acolo, doar să nu aibă probleme cu accidentările. Probabil că ei vor ajunge să joace şi finala campionatului, se pune problema doar cine va ajunge să joace cu ei”, a spus antrenorul sibienilor.

Cele două formaţii au şanse mari să se mai întâlnească o dată în mai puţin de o lună, în semifinalele Cupei României, după care vor fi alte două meciuri în grupa 1-6 a Ligii Naţionale.

“Am început relativ bine, am terminat în avantaj la pauză, am vorbit niște lucruri în vestiar și s-a întâmplat total opusul, doar din cauza unor greșeli mentale pe care le-am făcut. Nu vreau să găsesc nicio scuză, dacă vrem să performăm la nivelul acesta, în două competiții, trebuie să ne găsim puterea mentală să facem față”, Mihai Silvăşan, antrenor U-BT Cluj

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.