JSport.roJSport.ro

Un nou episod al celui mai aşteptat meci de baschet din Ardeal s-a derulat sâmbătă seară, în faţa a peste 4.000 de spectatori prezenţi în cea mai mare sală din România.

Aşa cum era de aşteptat, cele două galerii au onorat acest meci, Peluza „Şepcile Roşii” neratând ocazia de a se duela cu rivalii sibieni. Sala Polivalentă a răsunat de cântecele venite dinspre cele două peluze, care şi-au încurajat frenetic favoriţii, suporterii de la tribune contribuind şi ei din plin la susţinerea de care au avut parte elevii lui Mihai Silvăşan.

În număr mai mare, clujenii au făcut o atmosferă cum rar s-a văzut până acum la un meci în Sala Polivalentă, la final antrenorul Mihai Silvăşan menţionând că victoria li se datorează şi suporterilor.

Pe de altă parte, însă, între desele „dialoguri” dintre cele două galerii s-a strecurat şi un moment care a fost sărbătorit special de către fanii clujeni. Câţiva membri ai Peluzei „Şepcile Roşii” au reuşit să smulgă bannerul grupării sibiene „Ultra Sound”, acesta apărând, după câteva zeci de secunde, în mijlocul galeriei Universităţii.

Mai jos puteţi vedea câteva fotografii cu cele două grupuri de suporteri, dar şi filmuleţul care surprinde capturarea bannerului sibian, plus bucuria de la final a jucătorilor clujeni, care au sărbătorit alături de fani.https://www.facebook.com/peluzasepcilerosii/videos/1175578405823548/

Un mare merit în această victorie îl are, fără discuție, publicul de la Sala Polivalentă, cei 4.000 de spectatori prezenți la meci purtându-i spre victorie pe băieții noștri! Mulțumim, ați fost la înălțime! Felicitări și galeriei oaspete, care și-a încurajat echipa pe tot parcursul meciului.

Publicată de U-BT Cluj-Napoca pe Sâmbătă, 14 ianuarie 2017

Joma - JSport.roJSport.ro

10 COMENTARII

    • Amice, ai putzintica rabdare…. Doua chestii: 1. Oare de cand nu ne-ati mai batut la baschet? Tulaaaaai, eu nu mai tzin minte 🙂 2. Sa va fie rusine pentru scandarile din meciul tur. Sincer, nu am crezut vreodata ca niste ardeleni, galeria orasului care ne-a gazduit in timpul celui de-al doilea razboi mondial, o sa poate striga vreodata “m…e U”. Pentru gazduirea de acum 60 de ani v-am multumit oficial printr-un banner la ultimul meci de fotbal de la Sibiu. In orice caz, inca o data, sa va fie rusine !

  • Si uite asa se leaga “prietenii”. Pacat! Sibiu, oras frumos, cu oameni frumosi care ne-au dat presedintele tarii. Lasati orgoliile deoparte. Nu ne sta bine. Suntem ardeleni, ce naiba.

  • dar cine a jucat? frustratilor :))..si gresesti,,inca sepcile rosii nu vin la baschet,probabil de anul acesta se va ajunge la un proiect comun cu al echipei de fotbal, prin sponsorizare comuna BT. V-au facut de ras un grup , daca ar veni sepcile rosii ce sa mai discutam? Oricum, rusiniasa infrangere ,atat pe teren cat si afara lui pentru Sibieni.
   Haide U, cu siguranta viitoare campioana. Cainii latra ursul trece.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.