JSport.roJSport.ro

Baschetbalistele de la “U” Cluj au suferit o înfrângere clară, 67-50 (22 – 6 16 – 8 13 – 21 16 – 15) împotriva echipei Universitatea Goldiș ICIM Arad, duminică, în etapa a 11-a din Liga Națională de baschet feminin.

Clujenii au făcut două achiziții importante în această săptămână, Veshaundra Young și Gabriela Cursaru, însă asta nu a avut efectul scontat, cel puțin în partida cu arădencele.

Gazdele au condus detașat la pauză, cu 24 de puncte. În a doua repriză clujencele au început bine, câștigând la 8 puncte sfertul 3. Formația gazdă a revenit din nou pe final, adjudecându-și ultimul sfert, la un pucnt, 16-15.

Scorul final a fost 67-50 pentru gazde. Unul din capitolele la care Aradul a fost superioară a fost reprezentat de punctele marcate de către rezerve, 16, în comparație cu doar 5 reușite de rezervele clujene. Este unul din lucrurile remarcate de antrenorul Dragan Petricevic și în alte meciuri, deși venirea celor două noi jucătoare ar trebui să compenseze, parțial, acest aspect.

Vedeta meciului a fost M. Reid, de la ICIM Arad, care a reușit 24 de puncte și 18 recuperări, conducând la amble categorii. Restul coechipierelor sale au marcat sub 10 puncte.

De la oaspete cea mai bună marcatoare a fost Britany Wilson, cu 16 puncte, secondată de Veshaundra Young, cu 12 puncte și de Grimes, cu 10.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.