JSport.roJSport.ro

jucatori u clujJucătorii şi staff-ul echipei de baschet masculin U BT Cluj-Napoca, dar şi juniori ai clubului, se vor alătura suporterilor echipei de fotbal care organizează un miting de proporţii joi în centrul Clujului, pentru ca formaţia clujeană să nu ajungă în situaţia desfiinţării.

Echipa de baschet a anunţat pe site-ul oficial prezenţa la mitingul programat joi, 10 martie, de la ora 17, în Piaţa Unirii, membrii staff-ului povestind experienţele personale cu privire la brandul „U”:

“Din momentul în care am păşit în sala Sporturilor «Horia Demian» în calitate de jucător al lui «U» acum 26 de ani, am înţeles că «U» este un mod de viaţă şi că o dată însuşit, nu mai este cale înapoi. Am trăit alături de suporterii noştri cele mai frumoase momente din cariera mea şi îmi doresc ca şi copiii copiilor mei să înţeleagă acest mod de viaţă. Haide «U»!”, a rememorat Marcel Ţenter, antrenorul principal al U BR Cluj, fost coordonator de joc al echipei de baschet masculin a Universităţii Cluj.

“În ultimii 15 ani, gândul că sala va fi plină de oameni ce cântă cât pot ei de tare «Haide U» sau «Slavă ţie, studenţie» m-a făcut de multe ori să merg mai departe, să trec peste probleme şi au fost o continuă sursă de motivaţie şi inspiraţie. Acum e rândul meu să susţin acest simbol ce înseamnă atât de multe pentru clujeni şi să fiu prezent joi, 10 martie 2016, la marşul suporterilor. Deci, ne vedem acolo, să cântăm împreună «Ce m-aş face eu / Ce te-ai face tu / Dacă n-ar fi U»”, a declarat şi Mihai Silvăşan, retras de curând din activitate, în prezent antrenor secund al echipei.

”Eu, familia mea și toți cei din jurul nostru trăim de o viață în spiritul lui «U». Atâta timp cât «U» e în sufletul nostru, nu are cum să dispară!”, a sintetizat Dorin „Bobo” Pintea, secund şi el al formaţiei.

Mircea Cristescu, vicepreşedintele clubului, care a stabilit în tricoul lui “U” recordul de puncte marcate într-un singur meci oficial din prima divizie, 76, a trecut pe scurt în revistă experienţa alături de „U”.

”De când am venit în Cluj, am fost alături de «U», atât în teren, cât și ulterior, în afara lui. Am participat și la ultimul marș organizat și vom încerca să venim în număr cât mai mare alături de suporterii Universitătii la acest marș. «U» reprezintă un simbol pentru mișcarea sportivă din România, este cel mai mare simbol sportiv din Transilvania și în toată perioada aceasta de 25 de ani am încercat să îi dăm, la rândul nostru, cât de multă valoare am putut”, a declarat Cristescu.
Numeroase vedete, la marş

Site-ul suporterilor lui „U” Cluj, numaiu.ro a anunţat prezenţa la miting a numeroşi sportivi apreciaţi de către suporteri, care au îmbrăcat în timp tricoul lui „U”. Între aceştia se numără Mihaela Tivadar, Emil Szolomajer, Apostol Muzac, Dan Bucșă, Filip Lăzăreanu, Mădălin Negoiță, trupa Personal, Andrei Lungu, Dragoș Balauru, Ovidiu Stoianof și Nicoleta Dincă. Amintim, în ultimele săptămâni suporterii Universităţii Cluj au afişat în mai multe locuri din oraş, la întreceri sportive, la intrarea în oraş, în diverse locuri din cartiere, anunţuri cu data şi ora organizării mitingului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.