JSport.roJSport.ro

IMG_3281U-Banca Transilvania a fost „exilată” în Sala Sporturilor „Horia Demian” de anumite evenimente programate la Sala Polivalentă, însă elevii lui Marcel Ţenter nu au resimţit deloc acest lucru din punct de vedere al asistenţei în tribune.

Cu o capacitate de aproximativ 2.500 de locuri, sala în care echipele de baschet ale Clujului au câştigat numeroase titluri de-a lungul timpului a fost luată cu asalt şi marţi seara, deşi U-BT Cluj întâlnea ultima clasată, BC Timişoara. Susţinerea venită din partea celor aproximativ 2.300 de fani a avut ecou şi în teren, acolo unde Dykes şi colegii săi au marcat câteva coşuri spectaculoase, cu “dedicaţie” pentru spectatori.

IMG_3198La finalul partidei, câştigată clar de U-BT, antrenorul Marcel Ţenter a ţinut să sublinieze şi el atmosfera de la partida de marţi, una care demonstrează încă o dată că baschetul jucat de elevii săi are priză mare la public, indiferent de sala în care are loc un anumit meci. „Atmosfera a fost frumoasă, ne bucurăm că lumea vine din nou la sală şi sperăm ca, de la meci la meci, să le oferim un spectacol tot mai frumos”, a spus Ţenter.

De menţionat că, în precentul meci jucat acasă de U-Banca Transilvania, cu Steaua Bucureşti, fanii clujeni au doborât recordul de asistenţă la un meci din Liga Naţională, peste 5.000 de spectatori venind la partida disputată atunci în Sala Polivalentă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.