JSport.roJSport.ro

Fost jucător de baschet, printre altele, la U Mobitelco Cluj şi BC Timişoara, Branko Cuic a semnat cu echipa de Liga I BC Timba Timişoara.

Bănăţenii au anunţat că Cuic, care a renunţat la cariera de jucător profesionist în maieul echipei clujene, s-a înţeles cu Timba până la finalul acestui sezon.

Sârbul, însă, actualul „secund” al lui Mihai Silvăşan la formaţia ardeleană, va evolua, potrivit reprezentanţilor lui U-BT Cluj, „doar la turneul final de promovare în Liga Naţională”, care va avea loc la începutul lunii iunie, adică imediat după încheierea sezonului pentru echipele de primă ligă.

„BC Timba Timișoara a înregimentat un nou jucător în încercarea de a accede pe prima scenă a baschetului din România. Conducătorii echipei noastre au ajuns la o înțelegere, valabilă până la finalul acestui sezon, cu experimentatul Branko Cuic, care a obținut nu cu mult timp în urmă și cetățenia română, lucru pentru care îl felicităm. Potrivit înțelegerii dintre cele două părți, Cuic își va aduce aportul echipei în special la turneul final care se va desfășura la începutul lunii iunie, după terminarea Ligii Naționale de Baschet Masculin”, este anunţul postat de oficialii Timbei pe pagina de Facebook a clubului.

Echipa bănăţeană se află pe locul 1 în grupa a doua a campionatului Ligii I, chiar în faţa celor de la CS Universitatea Cluj.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. O știre pe care n-o înțeleg, adică antrenorul secund al echipei U – BT , a semnat ca jucător pentru Timba, echipă „la care va evolua doar la turneul de promovare în Liga Națională”, conform celor spuse de „reprezentanții” U-BT, în timp ce în comunicatul clubului timișorean se specifică faptul că noua lor „achiziție”, Cuici, „își va aduce aportul în special la turneul final”. Acest „în special” ascunde și alte prezențe în echipa din Timișoara… Ce lasă o perdea de fum peste aceste comunicate este situația reală, cu Universitatea Cluj în luptă cu Timba pentru promovare, în intenția celor de la U-BT părând a fi întărirea echipei timișorene. Să înțelegem că „studenții” clujeni nu au de gând să promoveze și nici nu vor participa la turneul final ?! Poate Bobo Pintea și chiar Cristescu vor semna pentru Universitatea… Cine știe ?! În rest, „Haide U”! pentru un sezon viitor în Liga Națională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.