JSport.roJSport.ro

Jorovic-3Baschetbalistul echipei clujene U-Banca Transilvania, Branko Jorovic, şi-a luat adio de la sezonul în curs. Sârbul s-a accidentat de două ori la acelaşi genunchi în ultima lună şi jumătate, de fiecare dată în meciurile cu Steaua Bucureşti, recidiva de sâmbătă însemnând şi finalul sezonului.

Jorovic, care şi-a pus amprenta serios asupra jocului echipei sale încă de la venirea sa la Cluj, produsă în decembrie, nu s-a decis încă dacă se va opera la genunchiul drept, o hotărâre în acest sens urmând să fie luată în zilele următoare.

„Primele impresii după accidentare nu sunt bune, analizele ne arată că ligamentul încrucișat anterior este afectat. În timpul meciului am încercat să recuperez, am sărit și am aterizat pe piciorul drept, iar genunchiul s-a rotit. Am simțit puțină durere. Cert este că încă nu m-am decis dacă să fac operația sau nu. În întreaga mea carieră am dat tot ce am putut pe teren, am încercat să îmi ajut colegii, să avem succes împreună. Sper că am reușit să fiu de folos echipei, îmi pare tare rău că nu mai pot ajuta în acest sezon. Dar voi reveni, cu siguranță, să îi sprijin pe băieți”, a spus Jorovic, pentru site-ul echipei ardelene.

U-BT s-a mişcat rapid, însă, după accidentarea baschetbalistului sârb şi a reuşit să-l aducă la Cluj pe bosniacul Miroslav Todic, jucător care are la activ şi meciuri în Euroligă. Acesta este aşteptat să debuteze pentru U-BT duminică, în Derby-ul Ardealului cu CSU Sibiu, ce va avea loc în deplasare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.