JSport.roJSport.ro

Romania Bosnia partidaSold-out la meciul de baschet feminin dintre naţionalele României şi Turciei, programat sâmbătă seară la Sala Polivalentă din Cluj, în preliminariile Eurobasket 2017.

La fel ca la confruntarea de Fed Cup dintre România şi Cehia, desfăşurată recent la Cluj, peste 7.000 de oameni sunt aşteptaţi la partidă. Tichetele puse în vânzare prin intermediul biletmaster.ro au fost epuizate în totalitate sâmbătă în jurul orei 12.30. Dacă la ora 12 mai era posibilă achiziţia câtorva bilete, peste o jumătate de ceas toate tichetele rămase au fost epuizate.

Trebuie precizat că o parte din locuri, de la cele două peluze, nu au fost în vânzare, fiind destinate acoperirii unor parteneriate ale organizatorilor, inclusiv cu şcoli şi cluburi sportive de juniori, ai căror componenţi sunt aşteptaţi de asemenea la meci.

Jocul România – Turcia se anunţă ca derby-ul Grupei H, ambele naţionale reuşind să se impună în precedentele două confruntări, cu Bosnia-Herţegovina şi Israel.

Naţionala de baschet feminin a României este la al doilea meci oficial la Cluj, după victoria 67-65 cu Bosnia-Herţegovina. Înainte de începerea campaniei de calificare la Eurobasket 2017 Federaţia Română de Baschet a încheiat un parteneriat cu Banca Transilvania, instituţie financiară înfiinţată la Cluj-Napoca.

Putem produce surpriza

Staff-ul naţionalei României este optimist înaintea acestei confruntări, chiar dacă Turcia este favorita grupei. „Cred în această echipă, iar după ce am văzut în pregătiri putem produce surpriza în faţa Turciei, chiar dacă este o reprezentativă puternică. Îi invit pe oameni să vină la sală, cred că echipa aceasta are ce oferi”, a declarat antrenorul României, Miroslav Popov, la conferinţa de presă dinainte de meci.

Deşi meciul se dispută la Cluj-Napoca echipa locală, Universitatea, nu va avea nicio reprezentantă în lotul României. Flavia Ferenczi s-a confruntat până de curând cu o accidentare, care a scos-o de altfel din lotul final pentru meciul precedent de acasă cu Bosnia-Herţegovina. Înainte de a se transfera la Cluj, Gabriela Cursaru prinsese şi ea lotul lărgit pentru acel meci, însă sportiva nu şi-a găsit încă turaţia potrivită la noua sa echipă.

Meciul România Turcia programat sâmbătă 19 februarie de la ora 19, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, va fi transmis în direct de TVR 2.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.