JSport.roJSport.ro
foto: Noemi Adrienn

U-Banca Transilvania Cluj a încununat sezonul de vis avut până acum cu titlul de campioană obţinut vineri seara, la Bucureşti.

Ardelenii au condus tot meciul al treilea din finala cu Steaua şi s-au impus cu 75-61 (19-13, 13-14, 20-12, 23-22), la final primind medaliile, tricourile şi trofeul rezervate celei mai bune echipe din România.

Cu mici excepţii, U-BT a controlat în permanenţă meciul din această seară, steliştii având câteva parţiale prin care le-au dat anumite emoţii elevilor lui Mihai Silvăşan că aceştia pot pierde inclusiv un avans de 18 puncte luat în sfertul trei.

Experienţa jucătorilor oaspeţi a fost cea care a ajutat-o pe U-BT să ia din nou un avantaj important, chiar pe fondul unui val de încredere al bucureştenilor, iar un coş de la opt metri al lui Adamovic a pus capăt oricărei speranţe a Stelei. S-a terminat 75-61 pentru U-BT, echipa de baschet masculin a Clujului obţinând, astfel, al cincilea trofeu de campioană din istorie, la o distanţă de şase ani de la precedentul titlu.

„Studenţii” au încheiat, de asemenea, un sezon în care au câştigat tot ce se putea, în palmaresul acestora mai intrând Supercupa şi Cupa României. U-BT Cluj se va întoarce la Cluj sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 11:30, atunci când avionul cu noua campioană a României va ateriza pe Aeroportul Internaţional “Avram Iancu”.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Chiar merita ca articolul principal să fie cel prin care fotbaliștii de la Sănătatea cereau „ banii la băieți” pentru clasarea pe locul al treilea în Liga a treia ?! Îți vor răspunde la întrebare, domnule Rus, suporterii care-i vor aștepta pe baschetbaliști sâmbătă, la sosirea pe aeroport, cu trofeele de campioni !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.