JSport.roJSport.ro

IMG_7654U-BT Cluj a învins categoric pe CSM Oradea, în etapa a 15-a a Ligii Naţionale de baschet masculin, însă, pe lângă diferenţa de scor, 75-62, a ieşit în evidenţă şi prestaţia unui baschetbalist care anunţă un viitor promiţător.

Tudor Gheorghe a împlinit, în luna mai, 18 ani, iar miercuri seara a făcut cel mai bun meci în maieul echipei U-Banca Transilvania. Fundaşul clujenilor a primit tot mai multă încredere de la antrenorul Marcel Ţenter în acest sezon, iar jucătorul s-a „revanşat” din plin tocmai în partida cu liderul campionatului. Aruncat în luptă în sfertul doi, Tudor Gheorghe a debutat furibund cu un coş de trei puncte, reuşită care i-a ridicat în picioare pe cei aproape 2.000 de fani prezenţi la Sala Polivalentă.

Tânărul jucător al lui U-BT a petrecut pe parchet, în total, aproximativ şapte minute, perioadă în care a mai marcat o „liberă” şi a avut două „assist-uri”. Determinarea cu care a evoluat l-a făcut pe baschetbalistul de 1,84 m să fie unul dintre cei mai aplaudaţi jucători ai clujenilor, prestaţia lui Tudor Gheorghe primind o menţiune specială şi din partea antrenorului său.

„Tudi, cum îi spunem noi, a fost pata de lumină în acest meci. Mă bucur întotdeauna când un jucător tânăr joacă fără să fie complexat. El a intrat, şi-a făcut treaba foarte bine şi este un semn pozitiv care vine dinspre academia noastră de baschet că se poate, că tinerii îşi au locul şi pot să joace”, a spus Marcel Ţenter, la finalul jocului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.