JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj a pierdut primul meci al noului sezon din Liga Naţională, 67-71 (19-21, 17-17, 17-11, 14-22) cu Steaua Bucureşti, în etapa a treia a campionatului.

A fost un joc decis de forma proastă a clujenilor în special de la trei puncte, dar şi de dorinţa mai mare a steliştilor, fapt care l-a supărat pe Mihai Silvăşan.

După o primă repriză echilibrată, gazdele păreau că se vor desprinde în învingătoare în sfertul al treilea. U-BT a jucat mai aproape de valoarea ei după minutul 20, însă totul avea să se întoarcă în debutul sfertului patru.

De la 58-52 pentru clujeni, scorul a devenit 58-61 în doar trei minute, iar steliştii nu au mai pierdut acel avans. Recuperările ofensive din ultimul minut nu au adus şi coşul de trei puncte care i-ar fi apropiat la doar un punct pe jucătorii lui Silvăşan de adversari, iar Steaua s-a impus cu 71-67, deşi cu doar două zile mai devreme evolua în Danemarca, în FIBA Europe Cup.

Pe de altă parte, a fost a patra înfrângere consecutivă pentru U-BT în faţa Stelei, în play-off-ul sezonului trecut „roş-albaştrii” întorcând scorul de la 0-2 şi calificându-se în finală.

„Nu cred că sunt foarte multe de spus. Un joc foarte prost din partea noastră, am meritat să pierdem cu atitudinea pe care am avut-o pe teren. Felicit echipa Steaua pentru dăruire și ce a arătat azi. Din păcate, noi, nu știu din ce cauză, ne credem superiori, mai buni, câteodată, ceea ce evident nu e cazul… O să muncim mai mult, o să muncim pentru fiecare meci, pentru că absolut nimeni nu o să vină aici să ne dea meciul pe tavă”, a spus Silvăşan, la finalul jocului.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.