JSport.roJSport.ro

U-BT Cluj-Napoca a jucat aseară, 2 mai, primul meci din semifinalele Ligii Naţionale de Baschet Masculin contra echipei CSM Oradea în Sala Sporturilor ,,Horia Demian”. Jucan şi colegii săi au reuşit să câştige cu 86-73, astfel pornind cu un moral ridicat spre următorul meci.

Prezent la conferinţa de presă aferentă acestui joc, antrenorul ,,studenţilor”, a explicat de ce presiunea a fost pe umerii lor, iar suporterii prezenţi, într-un număr mare, în sală au ştiut când să le fie alături baschetbaliştilor prin cântece şi încurajări.

,,Trebuie să analizăm meciul ca să vedem ce s-a întâmplat. Mă bucur în primul rând că am reuşit să învingem. Asta este cel mai important. Am început meciul greu, iar presiunea a fost pe umerii noştri deoarece nu e uşor să joci din postura de favorită, acasă, într-un meci de semifinale. Însă, e important şi i-am felicitat pe băieți pentru că nu am cedat niciodată. Tot timpul am crezut că putem câştiga şi până la urmă am reuşit. În repriza a doua apărarea a făcut diferența şi am luat doar 27 de puncte față de 46 în prima repriză. Aici trebuie să lucrăm din punct de vedere defensiv în meciul de joi. În al doilea rând, mă bucur că am avut sala plină şi suporterii ne-au susținut când aveam mai mare nevoie. Le mulțumim şi îi aşteptăm şi joi” a spus Mihai Silvăşan, antrenorul echipei U-BT.

La finalul meciului, antrenorul oaspeţilor, a explicat care este calitatea echipei clujene, dar şi că orădenii încearcă să se apropie de elevii lui Mihai Silvăşan.

,,A fost un meci foarte frumos în care, la final, a câştigat echipa mai lnucidă. Clujul este o echipă foarte bună care are foarte multe arme. Calitatea lor este că într-un minut pot să stingă diferențe de 10 puncte. Ceea ce e rar, chiar, şi pentru o echipă din Europa. Practic, au revenit peste noi în două atacuri. Clujul este o echipă bună şi încercăm şi noi, cât putem, să ne apropiem de ei”, a conchis antrenorul ,,Leilor Roşii”, Cristian Achim.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.