JSport.roJSport.ro
foto: Dan Bodea

U-Banca Transilvania Cluj va evolua, din acest sezon, doar cu sigla echipei de fotbal Universitatea Cluj pe maieu, în urma parteneriatului semnat cu echipa de fotbal.

Evenimentul a fost oficializat chiar înaintea ultimului meci amical al baschetbaliştilor lui Mihai Silvăşan din această perioadă de pregătire, cu BC Mureş, scor final 84-79.

Reprezentanţii celor două cluburi clujene au spus că exemplul Barcelonei i-a unit pentru acest proiect.

„Este un proiect la care am lucrat împreună cu Mircea Cristescu și partenerul oficial al celor două echipe, Banca Transilvania. Cred că este un proiect inedit pentru sportul românesc, ne-am uitat și la exemplele de afară, la FC Barcelona, care au aceași siglă atât la fotbal, cât și la baschet. Încercăm să avem proiecte comune, să aducem oamenii atât la stadion, cât și la sală”, a spus preşedintele echipei de fotba, Radu Constantea.

„Mă bucură foarte mult acest proiect, cred eu că, fiind uniți, putem să ne dezvoltăm mai repede și mai bine. Este un lucru pozitiv pentru sportul clujean, sper să fim un exemplu atât noi, cât și echipa de fotbal, pentru copiii care vor să facă un sport, care vor să se miște, pentru părinții care vor să le găsească modele copiilor”, a spus şi antrenorul echipei de baschet, Mihai Silvăşan.

La amicalul cu BC Mureş, clujenii au irosit aproape total un avantaj de 15 puncte, însă au reuşit să ţină de scor pe final şi au câştigat ultimul meci înaintea debutului european. U-BT va juca duminică şi marţi în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, adversarul urmând să fie ales dintre bosniacii de la Sarajevo şi germanii de la Ludwigsburg.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.